Dr Otto Varburq – Nobel mükafatı laureatı müəyyən edib ki, 90% hallarda onkoloji xəstəliklər orqanizmin turş mühiti artdıqda yaranır. O sübut edib ki, xərçəng hüceyrələri qələvi mühitdə və pH səviyyəsi 7, 36 olan orqanizmdə inkişaf etmir.
Turşuluq diabet, ürək-damar, osteoroz və s xəstəliklərin də səbəbidir.
Orqanizmdə turş mühiti azaltmaq üçün bu içkini müntəzəm qəbul etmək lazımdır.
- Limon - yarım
- Xiyar - 1 ədəd
- Zəncəfil kökü – 20 qr
- Təzə nanə yarpaqları – yarım stəkan
Ərzaqları doğrayıb, 1 ,5 litr suya əlavə edib, gecədən səhərə kimi saxlayın. Səhər süzüb, acqarına yarım stəkan için, qalanını da günboyu içib bitirin.