Ramazan süfrənizdə pamidor şorbası varsa bu sizin üstünlüyünüz ola bilər. Fərqli təamllarla süfrənzi rəngləndirə bilərsiniz. Eyni zamanda ifdara dəvət etdiyniz qonaqları menyunuza heyran qoyacaqsınız.
Bunun üçün də medicina.az pomidor şorbasının hazırlanma qaydasını təqdim edir.
Ləzzətli yeməyimizi hazırlamaq üçün ilk öncə bir çay qaşığı kərə yağını əridin. İki yemək qaşığı ağ unu əlavə edib, orta temperaturdaam xodda rəngi dəyişənə kimi qovurun. 5 ədədə orta boy pomidoru rəndlənmiş pomidoru üstünə tökün. 5 dəqiqə bu qarışığı bişirin. Daha sonra üzərinə 4 stəkan ət suyu və iki çay stəkanı südü də əlavə edin südü tökdükcə qarışdırın. Şorbanı qaynayana kimi gözləyin. 15 dəqiqə bişdikdən sonra blenderdan keçirin. Süfrəyə təqdim etdikdə kasalara doldurulan şorbanın üzərinə rəndələnmiş holland pemndiri əlavə edin.
Nuş olsun!